tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kun kaikki muu on tehty, perustetaan blogi

Tilanne on tämä: meille tulee ensi viikonloppuna kissanpentu. Tulokkaaseen on valmistauduttu hartaudella. On kissankupit (keraamiset, koska ne on nättejä ja kestäviä), uudenkarhea kiipeilypuu (kattoon ulottuva, ettei tarvitse verhoissa kiipeillä) ja pikkuiset pentuvaljaat (niin söpöt). Kaapissa on kissanpennun ruokaa ja huoneen nurkassa pieni hiekkalaatikko. Esineet, joihin utelias pieni kissa voisi loukata itsensä, on kerätty pois. Ensimmäinen eläinlääkäriaika varattu. Mitäpä tässä enää voi muuta tehdä kuin odotella ja jännätä? Ajatukset vain ei tahdo pysyä kasassa kaiken jännän keskellä. Eikä ne kaveritkaan loputtomiin jaksa kuunnella teollisten kissanruokien vertailuja.

Ratkaisu: aloita blogi, jossa voi jatkaa hölötystä kenenkään häiriintymättä.

Tämä projekti on synteesi asiasta, josta tykkään puhua (kissat) ja asiasta, jota mun pitäisi tehdä enemmän (kirjoittaminen). Sen pääfunktio on muuntaa muutoin lähinnä Facebookissa tapahtuva hyödytön hypettäminen joksikin pedagogisesti merkittäväksi. Luvassa kapulakieltä, tuskailua, huonoja valokuvia ja trollaavia karvanaamoja.

Mahdollisille muukalaisille tiedoksi, että kortteerissamme päsmäröi jo vanhastaan noin 8-vuotias maatiainen rouvaskissa Manna. Työnjohtajan asemassaan, siis näppiksen ja kirjoittajan välissä, matami vauhdittaa parhaillaankin työskentelyäni äänekkäällä kehräyksellä. Pohjimmiltaan Manna on hyväsydäminen hallitsija; koska tukevan kissan kuitenkin pitää huolehtia linjoistaan, saattaa silloin tällöin iskeä dieettimorkkis. Mutta kauneuden takia nyt vain täytyy kärsiä.

Projektipäällikkö myötä- tai vastavaikuttaa bloginkirjoitusta.

Itsehän olen tunnetusti aika uusavuton, en ymmärrä kissankasvatuksesta hölkäsen pölähtävää ja olen aina huuli pyöreänä kyselemässä asiantuntevammilta tuttaviltani vinkkejä. Siitä huolimatta olen juuri ja juuri riittävästi hullu kissamummo dokumentoidakseni sähläystäni kissablogissa. Pähkäilen kissojen ruokavaliota, käyttäytymistä ja päivittäistä elämää. Lifestylekissailuhifistelyä odotettavissa pienissä määrin. Mukana menossa tietenkin myös surkea palveluskunta ja näiden ihmis- ja eläinystävät.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin
E

6 kommenttia:

  1. Jännää hoksata, että Manna on ollut kohta vuoden verran kuvioissa (ja että sitä voi veikata kahdeksanvuotiaaksi)!
    Trollaavat karvanaamat o/

    VastaaPoista
  2. 8DDD Aaws, tästä tulee mielenkiintoinen seurattava!

    VastaaPoista
  3. Blogilla on kyllä mitä hienoin nimi. (Btw, minun kanssani voi vertailla teollisia kissanruokia!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä teollisten kissanruokien vertailu on ennemminkin niiden haukkumista :(

      Poista
    2. Onpas kovin yllättävää! :'D

      Poista
  4. Mää en tiiä kissanruoista juuri mitään, mutta sivistyn niistä mielelläni!

    VastaaPoista